06-46234886 info@gezondheidop1.nl

 

Gezondheidop1

Is een coaching & trainingsbureau gespecialiseerd in ADD, ADHD en Hoogsensitiviteit. De focus ligt op vraagstukken rondom het verbeteren van iemands kansen en mogelijkheden, gerelateerd aan ontwikkel-, loopbaan-, vitaliteit- en/of re-integratie vraagstukken van medewerkers en managers.

De aanpak dringt snel door tot de kern en motiveert tot het zetten van grote stappen in verbetering en ontwikkeling. We leren mensen te kijken naar hun eigen gebruikswaanwijzing om dingen wel voor elkaar te krijgen die ze graag willen en los te laten wat niet voor ze werkt.

In de coaching, workshops en trainingen gebruiken we een mix van krachtige methodieken waaronder NLP, Systemisch Werk, Neuropsychologie, Body & Mind verbinding, emotie regulatie, het helen van (ontwikkelings) trauma, werken met het zenuwstelsel en energiewerk.

Waarbij het holistische totaalpakket zorgt voor diepgaand inzicht, verheldering van eigen mogelijkheden en een praktische aanpak om op het werk in gedrag, communicatie, functioneren, samenwerken, vitaliteit, emoties en denkwijzen te groeien.

Ook werken we graag met Human Design, als iemand daar voor open staat, om de blauwdruk van de betreffende persoon te achterhalen, zonder alle conditioneringen, programmeringen en eventuele traumastukken die over deze blauwdruk heen zijn komen te liggen. Om (weer) te worden wie je in de kern bent.

info@gezondheidop1.nl

06-46234886

Linkedin

Alberdingk  Thijmlaan 61, 2106 EJ Heemstede

Route naar locatie

info@gezondheidop1.nl | 06-46234886 | Alberdingk Thijmlaan 61, 2106 EJ  Heemstede