06-46234886 info@gezondheidop1.nl

Voor Werkgevers en het UWV

 

 

Ben je als werkgever op zoek naar de juiste begeleiding voor een medewerker met ADD, ADHD en/of Hooggevoeligheid?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Met ruim 9 jaar ervaring op het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding en training voor mensen met ADD, ADHD en/of Hooggevoeligheid hebben we een totaalpakket weten te vinden dat daadwerkelijk werkt. Op korte termijn en ook duurzaam op de lange terrmijn.

In de praktijk hebben veel volwassen mensen met AD(H)D moeite op het werk en kampen vaak met verschillende problemen waaronder overprikkeling en ook onderprikkeling. Veelal is de juiste gebruiksaanwijzing niet bekend om de kwaliteiten van de medewerker echt naar voren te kunnen laten komen en valkuilen te voorkomen.

Hierdoor is er onder medewerkers met AD(H)D en/of Hoogsensitiviteit relatief meer ziekteverzuim en ook langduriger ziekteverzuim. Hartstikke zonde en is in mijn ogen niet nodig met de juiste begeleiding en kennis.

ADD en ADHD zijn diagnoses op basis van gedrag, dus op basis van wat er aan de buitenkant waarneembaar is. Dit zegt dus niet wat er bij iemand van binnen gaande is en hoe iemand dat ervaart. En ook niet waar dit nou vandaan komt en wat hier aan te doen is. Veel gehoord is “het is zo druk in mijn hoofd” maar we horen ook hele andere omschrijvingen! ‘Geen twee mensen met ADHD of ADD zijn precies hetzelfde’ en daarom is onze aanpak altijd een vorm van maatwerk.

We werken met verschillende praktijkgerichte psychologische methodes en ook aanpakken uit andere stromingen zoals systemisch werk, lichaamswerk en traumaheling.  Daarbij werken we vanuit een model dat meer kijkt naar mogelijkheden dan naar tekortkomingen. Werk speelt een centrale rol in de begeleiding.

Hoe kan iemand functioneren op een manier die bij hem/haar past? En in een prettige samenwerking met een ander.

Hoe kunnen de specifieke talenten beter  ontwikkeld en benut worden?

Hoe kan uitval voorkomen worden en iemand op de juiste plek laten floreren?

De juiste begeleiding voor een medewerker met ADD of ADHD kan een wereld van verschil maken voor de medewerker zelf en ook voor de mensen om hem of haar heen.

Denk aan begeleiding bij:

– uitval door ziekte (1e en 2e spoor trajecten)

– conflicten op het werk

– communicatie-issues op het werk

– re-integratie of outplacement

– loopbaancoaching

– onderpresteren of onderprikkeling 

Het aanbod

Coaching

In 1 op 1 coachsessie gaan we aan de slag met de individuele coachdoelen om de gewenste veranderingen te bereiken.

 

 

Workshops

In een workshop gaan we met bepaalde thema’s aan de slag.

Workshops worden ook incompany gegeven en kunnen op basis van de vraag volledig op maat worden gemaakt.

Training

In een training gaan we op reis in de wondere wereld van persoonlijke ontwikkeling. We bieden ook incompany  trainingen aan. Neem vooral even contact op voor meer informatie.

Burn-out en re-integratie

We bieden 1e spoor en 2e spoortrajecten aan waarbij we ons onder andere richten op weer werkfit worden en de eigen gebruiksaanwijzing vinden om op een gezonde manier te werken op een plek die bij de betreffende persoon past.

UWV Werkfit trajecten

Wij zijn met het UWV bezig om werkfittrajecten aan te bieden die vergoed worden vanuit het UWV.

Meer informatie volgt in september.

 

Lezingen - kennissessie

Mocht je als werkgever meer over ADD, ADHD en/of Hooggevoeligheid willen weten, neem dan vooral even contact met op. Ik kan ook op het werk langskomen bijvoorbeeld om een team te informeren. Interactief met alle ruimte voor vragen.

Ik heb Annemarieke ervaren als een ontzettend goede en prettige coach, warm en vrolijk, die mij oprecht wilde helpen, goed kan luisteren en snel doorheeft waar het nou eigenlijk echt om gaat in de kern. Om vervolgens door middel van diverse methoden en oefeningen verandering teweeg te brengen. Op een duurzame manier. Ik ben echt veranderd in hoe ik met mezelf, met mijn werk en met de mensen om mij heen omga. Ik doe mijn werk nu op een meer ontspannen manier en met meer zelfvertrouwen. Op mijn werk heb ik meer overzicht en grip. Thuis ervaar ik meer rust en plezier.

Ik kan haar echt aanraden als je je loopbaan en je toekomst eens goed onder handen wilt nemen.

Amy Vergeer

Het coachingstraject dat ik met Annemarieke doorloop heeft nu al een transformatie binnen mij teweeg gebracht die ik niet voor mogelijk hield.
De oprechte belangstelling, de openheid, de kennis en kunde en warme persoonlijkheid maken Annemarieke tot een coach die ik de hoogst mogelijke “scores” geef. Absolute aanrader! Bij deze nogmaals mijn grote dank dat je op m’n pad gekomen bent!

Johan Boerman

Ik was vastgelopen in het werk en had weinig energie. Door een mix van allerlei verschillende onderdelen in het coach traject had ik al snel weer wat energie terug en begon ik weer hoop te krijgen op een betere toekomst. Van daaruit ben ik stappen (durven) gaan ondernemen en ik voel me stukken beter dan dat ik me in tijden heb gevoeld. Ik weet niet precies hoe ze het doet maar ze weet elke keer weer een verassende wending te geven in een sessie waardoor ik totaal los geschud ben uit mijn patronen waar ik in vast bleek te zitten. Ik zat in een soort freeze terwijl het wel heel druk in mijn hoofd was en ik kwam tot weinig. Fysiek heb ik bijna geen klachten meer van mijn burn-out en ik voel me een stuk opgewekter dan ik in tijden ben geweest. Het werk gaat me nu ook veel makkelijker af zodat ik ook weer zin en energie heb om andere dingen te doen naast mijn werk.

Laura Diepeveen

Wil je ook verandering in je huidige situatie?

Neem dan vooral even contact met mij op.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. een gratis kennismakingsgesprek aan.  Dit kennismaking kan live (in Heemstede), telefonisch en online en is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je bent heel welkom en ik hoor je graag.

3 + 15 =

Gezondheidop1 | Alberdingk Thijmlaan 61 | 2106 EJ Heemstede | info@gezondheidop1.nl | 06-46234886